Despre noi

FestArt Studio a luat nastere in jurul anului 2002, in anii studentiei noastre, cand mai mult dintr-o joaca si nevoia de ceva bani in plus, am realizat martisoare, care au fost foarte apreciate de cumparatorii timisoreni.

Succesul „campaniei” de martisor , dar si incurajarile si felicitarile din partea oamenilor ce s-au oprit in fata standului nostru, ne-au impins de la spate si pe masura ce timpul trecea, am diversificat gama de produse si am participat la tot mai multe festivale si targuri mestesugaresti.

Acum distribuim martisoare in toata tara si colaboram cu mai multe magazine de artizanat sau decoratiuni unde comercializam restul produselor.

Echipa FestArt este formata din Andrei si Simona-artist plastic si impreuna cu colaboratoarele noastre permanente Gabriele si Ildi, deasemenea artisti plastici, realizam manual , cu dar si preocupare pentru detaliu tot ceea ce puteti vedea pe acest site,astfel avem sansa de a face ceea ce ne place , intr-un atelier de creatie, dintr-o zona linistita a Timisoarei.